De interieurontwerper voorkomt teleurstelling

De interieurontwerper voorkomt teleurstelling

De interieurontwerper voorkomt teleurstelling

We waren een belangrijk detail vergeten…. het interieurontwerp.

Je eigen droomhuis ontwikkelen, dat spreekt veel mensen aan. Els en Jan-Willem van Dijk herinneren zich hun eerste plannenmakerij nog als de dag van gisteren. Het was tijdens een zwoele zomeravond, bij een glas Franse wijn en een blokje pittige Camembert toen zij samen hun eerste ideeën met elkaar bespraken. Het waren prachtige plannen, nog los van iedere vorm van realiteit, maar met een basis die uiteindelijke het prachtige fundament zou vormen voor hun droomhuis. “Plannen maken is fantastisch!” vertelt Jan-Willem enthousiast. “Heerlijk samen wegdromen in je zelfbedachte droomhuis. We waren alleen tijdens de ontwerpfase een nogal belangrijk detail vergeten…. het interieurontwerp. Daar hebben we vreselijk spijt van want achteraf konden we een heleboel wensen niet meer realiseren…”

Voorkom teleurstelling
Het gebeurt helaas nog regelmatig dat bij de nieuwbouw of verbouw van een woning het interieurontwerp pas in een laat stadium aan bod komt. En dat is jammer. Want hoe mooi je huis van buiten er ook uit ziet, je woont juist binnen! Ontwerp je woning dan ook altijd van binnen naar buiten toe. Daarmee voorkom je dat tijdens en na de bouw veel interieurwensen achteraf niet meer gerealiseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan ramen op de juiste plek zodat je zowel van het uitzicht of een (doorkijk)haard als van de tv kunt genieten. Maar ook voldoende inbouwspots en wandverlichting of extra ruimte voor een eilandkeuken. Wanneer daar in de ontwerpfase van de woning geen rekening mee gehouden wordt kan dat achteraf voor veel teleurstelling zorgen.

Wij helpen jou
Zorg dat het jou niet overkomt en schakel in de beginfase van je woningontwerp gelijk HalloHuis in. Wij kunnen samen met de architect je woning ècht tot een droomhuis maken. Wij vertalen al jouw interieurwensen direct in het ontwerp van de woning. Van een sfeervol verlichtingsplan zonder lelijke elektriciteitsdraden langs het plafond tot de keuze van de vloer en de kleuren. Direct goed en in jouw gewenste woonstijl. Kies jij voor een houten vloer, of juist voor een levensecht lijkend keramisch parket? Jouw wensen worden compleet op elkaar afgestemd. En aan de hand van een 3D-impressie beleef je de ontwerpfase levensecht, alsof je woning al gebouwd is en dat terwijl de vergunning nog moet worden ingediend. Zo maak je van jouw woning een droomhuis, waarin je elke dag weer met volle teugen kunt genieten.

HalloHuis is gespecialiseerd in het complete ontwerp en de styling van jouw woning. Van een doortimmerd indelings- en verlichtingsplan tot en met de advisering over meubels, gordijnen, vloerbekleding en accessoires. Wij maken je woning tot een droomhuis. We werken daarbij samen met diverse architecten of met de architect van jouw keuze.

Deel dit artikel:

Reacties