Pilot toetsing bouwkundig ontwerp

Pilot toetsing bouwkundig ontwerp

Pilot toetsing bouwkundig ontwerp

Pilot toetsing bouwkundig ontwerp HalloHuis - Bureau Muntinga

U gaat wellicht een huis (ver)bouwen en u heeft hiervoor een architect of bouwkundig bureau ingeschakeld. Vaak worden wij pas ingeschakeld als het definitieve ontwerp is goedgekeurd of als het huis reeds wordt gebouwd.

Hoe jammer is het vaak dat er niet van te voren is nagedacht over de plek van de tv en haard in combinatie met het uitzicht, de garderobe in de hal, de grootte van een slaapkamer en bijv. een goed verlichtingsplan. Als HalloHuis wordt ingeschakeld moeten wij vaak ontwerpen binnen een bestaande structuur.

Dat gaat nu veranderen. Samen met bouwkundig bureau Muntinga wordt u de gelegenheid geboden om over het interieur na te denken alvorens het ontwerp wordt ingediend bij de gemeente. Wij komen bij u langs voor een grondige levensstijlanalyse, waarin zaken als gezinssamenstelling, levenswijze, hobby’s, etc. gebruikt worden als basis voor het interieurontwerp.

Wij maken voor u een aantal 2D-plattegronden van waaruit wij een definitief ontwerp zullen maken. Dit betekent dat deuren , muren en ramen op andere plekken kunnen komen dan dat deze in het bouwkundig ontwerp stonden.

Wij raden iedereen aan die (ver)bouwt om een dergelijke toetsing van het bouwkundig ontwerp door ons te laten maken. Een mooie exterieur is belangrijk, maar u leeft immers in uw woning!

Toetsing bouwkundig ontwerp

Deel dit artikel:

Reacties